Servicii

Marketing și reprezentare media

Pentru ca afacerea dumneavoastră să aibă succes, produsele oferite trebuie să fie cunoscute publicului. Lucrăm în industria vinului românesc de peste 40 de ani și vă putem ajuta să conturați strategii de plasare a produselor dumneavoastră pe piață, strategii de preț, dar și bugete și predicții. De asemenea, vă asistăm în organizarea campaniilor eficiente de marketing. Deținem autorizare de încheiere și intermediere a contractelor de publicitate cu terțe părți.

Vreau să știu mai multe »

Organizare de evenimente

Evenimentele sunt extrem de importante în construirea unui brand, prin simplul fapt că implică publicul în mod direct. Vă educăm publicul despre produsele dumneavoastră la târguri de vin, lansări de noi sortimente și alte prezentări. În plus, organizăm degustări și vizite la cramă atât pentru publicul fidel, cât și pentru liderii de opinie în domeniul vinului (jurnaliști, bloggeri, sommelieri etc.) pentru a cuceri noi publicuri.

Vreau să știu mai multe »

Intermediere comercială

O rețea solidă de distribuitori vă ajută să vindeți produsele dumneavoastră consumatorilor din regiuni geografice sau segmente de piață la care echipa internă de vânzări nu poate ajunge. Creăm relații între producători și distribuitori din Bihor, Timiș, Arad, Cluj, Iași, Brașov, Constanța și București pentru ca produsele să fie accessibile de către consumatorii din toată țara. În plus, avem și contacte externe pentru clienții interesați de exportul vinurilor.

Vreau să știu mai multe »

Comunicare în echipă

Este știut că echipele care comunică sunt și cele care încheie sarcinile de muncă rapid și eficient. Vă pregătim angajații să identifice și să își însușească rolurile specifice în echipă, prin înţelegerea corectă a atribuţiilor fiecăruia. Ajutăm întreaga echipă să se concentreze pe subiectele de interes ale firmei și să colaboreze în vederea obținerii obiectivelor urmărite.

Vreau să știu mai multe »

Training de personal

Modul de servire este printre primele impresii pe care clienții le au într-un restaurant, înainte de a se familiariza cu produsele din ofertă. Pregătim personalul să vă reprezinte restaurantul cu profesionalism în: recomandarea vinului potrivit la meniul comandat, adaptat la gusturile clientului; servirea vinurilui conform tehnicilor de servire, folosind paharul potrivit și alte accesorii; aranjarea spațiului pentru diverse ocazii, de la mic dejul la evenimente VIP; gestionarea timpului în mod eficient.

Vreau să știu mai multe »

Managementul calității

Obiectivul nostru este ridicarea prestigiul restaurantului dumneavoastră, de aceea vă oferim consultanță în îmbunătățirea serviciilor, dotărilor și prezentării spațiului. Vă ajutăm să stabiliți norme interne de ținută, comportament și protocol. Pregătim întreaga echipă cu privire la întreținerea și curățenia spațiului, conform legislației în vigoare, dar și la păstrarea și stocarea vinurilor conform standardelor.

Vreau să știu mai multe »