Despre WMS

Wine Master Solution este o firmă de consultanță pentru afacerile cu vinuri. Serviciile noastre sunt adaptate producătorilor de vin, distribuitorilor, restaurantelor, dar și persoanelor fizice care au nevoie de asistență în managementul operațiunilor comerciale și logistice.

Construim relații de lungă durată și bazate pe respect. Având o experiență vastă în comercializarea vinurilor, scopul nostru este de a ajuta clienții noștri să își îmbunătățească activitățile și să își atingă obiectivele.


De oferta noastră pot beneficia:

  • Producătorii de vin: servicii de marketing, intermediere comercială cu distribuitori și restaurante, team building, reprezentare media
  • Distribuitorii de vin: servicii de marketing, intermediere comercială cu producători, team building
  • Restaurante: servicii de marketing, intermediere comercială cu producători, team building, training de personal, managementul calității
  • Persoanele fizice: intermediere comercială

Lista completă de servicii

DAN CORNEL SĂVULESCUdansav

Sunt proprietarul firmei Wine Master Solution SRL. De-a lungul timpului, am lucrat în comerțul de vinuri interior, dar și exterior, atât pentru producători, cât și pentru distributiori. Am creat Wine Master Solution pentru a împărtăși cunoștințele adunate în toți acești ani cu producători de vin, distribuitori și restaurante.

Experiență relevantă

1 an Proprietar Wine Master Solution SRL. Consultanță, intermediere și educație în domeniul comercializării vinurilor pentru producători, distribuitori, restaurante și persoane fizice.

14 ani Director de vânzari la SERVE S.A (Primul și, pentru o vreme, singurul producător privat de vinuri din România). Organizarea unora din primele evenimente de degustare pentru public din România, în diverse restaurante și expoziții. Participarea ca reprezentant la diverse expoziții de profil organizate internațional (Dusseldorf, Londra, Bruxelles, Moscova, Cracovia etc.) și național (Good Wine etc.).

12 ani Manager al departamentului comercial la EDF ASRO SRL Aeroportul Otopeni (Prima organizare pe sistem duty free din România). Achiziții și vânzari tip duty free pentru o gamă largă de produse românești (inclusiv vinuri și alte băuturi alcoolice) și ciocolată. Coordonarea departamentului comercial.

7 ani VINEXPORT București. Export de struguri proaspeți în Europa și vinuri și alte băuturi alcoolice românești în toată lumea.

Vezi profilul meu pe LinkedIn