Prin această scrisoare confirmăm că firma noastră a lucrat cu dl. Dan Cornel Săvulescu – Director Vânzări S.E.R.V.E. – încă din anul 2002.

În perioada martie 2002 – martie 2009 a activat ca Director de Vânzări Regional (Transilvania, Banat, nordul Moldovei și Dobrogea) și a avut ca sediu de operare orașul Cluj. Din aprilie 2009 și până la 30 noiembrie 2016 a activat ca Director Național de Vânzări.

Împreună am dezvoltat afaceri în zonele menționate mai sus.

Relațiile noastre cu dl. Săvulescu au inclus atât pregătirea bugetului, predicții anuale pentru anii respectivi, cât și programe de promovare a vinurilor S.E.R.V.E.

Dl. Săvulescu s-a preocupat bine și de pregătirea regulată a persoanelor (patroni, șefi de restaurante, ospătari, agenți de vânzări etc.) pentru ca acestea să cunoască produsele S.E.R.V.E. vândute în zonele noastre de distribuție/activitate.

A organizat/participat la degustări/prezentări/socializări pentru vinurile noastre atât la sediul firmei din București și Ceptura, cât și în țară, la sediul firmelor distribuitoare/restaurante/obiective turistice/lansări de diverse produse/etc.

În toată această perioadă am construit o relație puternică cu dl. Savulescu și noi putem garanta pentru credibilitatea și integritatea sa.

Îi dorim toate cele bune în activitatea sa viitoare.

Versiunea scanată

Mihaela TYREL de POIX

| CEO @ SERVE S.A.

Dan Cornel Săvulescu este un bun profesionist, cunoscător în detaliu al pieței de vin de mai mulți ani decât au trecut pentru mine de la împlinirea vârstei legale pentru consumul de vin! A fost mulți ani directorul de vânzări al unuia dintre cei mai prestigioși producători de vin din România, aspect care mă îndoiesc că e vreo noutate pentru vreunul dintre dvs., însă nu acesta e motivul pentru care scriu aceste rânduri, ci pentru l-am gasit întotdeauna pe tov. Săvulescu ca un om cu picioarele pe pământ, capabil să facă față cu un umor mucalit și clasic provocărilor, unele cauzate chiar de noi, comentatorii fenomenului 🙂

George Mitea

| Blogger @ Lucruri Bune

Obișnuit fiind să scriu review-uri despre vinuri, iată-mă pus acum în situația de a scrie câteva cuvinte despre unul dintre cei care lucrează în lumea vinului. Și nu de ieri, de azi. Eu practic l-am găsit în “piață” ca unul dinte cei mai longevivi profesioniști dedicați acestui domeniu.

Dacă ar fi să fac o analogie, Dan Săvulescu este ca un Bordeaux bun ajuns la apogeu. La ora actuală, nu mulți se pot mândri cu CV-ul său impresionant, construit în mulții ani petrecuți în piața reală.

Acum, când producerea unui vin corect este o chestiune cvasirezolvată de majoritatea cramelor și când vorbim săptămânal despre apariția unor noi jucători pe piața vinului, calitatea și experiența resursei umane sunt cele care vor face cu adevărat diferența între câștigători și perdanți.

“Nu știu altii cum sunt”, dar eu unul, daca m-aș pune în dificila ipostază a unui producător de vin, cu siguranță mi-aș dori să am alături experiența și know-how-ul unuia dintre puținii specialiști autohtoni în domeniul comercializării vinului, Dan Săvulescu.

Dan Micuda

| Blogger @ Provin

Un „tovarăș” capitalist in dictatura Vinului. I se spune, cu simpatie, „Tov.” Săvulescu, dar din acest apelativ lipsesc cu desăvârșire conotațiile ironice, persuasive, cu trimitere la sensul infuzat de utilizarea termenului în regimul comunist. Nici nu se mai știe de la ce i se trage. Poate de la primii ani petrecuți în fostul Vinexport. Poate de la exuberanța cu care împrăștie informația despre vin, pe principiul „fiecăruia după nevoi”. Cert este că Dan Săvulescu este știut și recunoscut de ani de zile pentru competența sa în piața vinului din România, pentru umorul său permanent și pentru spiritul de camaraderie manifestat în relațiile cu toți cei cu care interacționează. Motiv pentru care îi urăm succes „Tov-ului” Săvulescu în cel mai recent demers al său capitalist.

Sergiu Nedelea

| Somelier @ WineTaste.ro

Vreau să vă urez azi (20 martie 2017) o săptămână plăcută, dar n-aș vrea să ratez prilejul să semnalez prietenilor din industria vinului apariția unui nou jucător în zona serviciilor prestate în favoarea cramelor care au nevoie de așa ceva (și multe au). E vorba de Dan „Tovarășu'” Săvulescu, pe care mulți dintre cei mai vechi în piață îl știu drept reprezentantul SERVE. Un tip adeseori incomod, dar cu siguranță experimentat și pe care ți l-ai dori mai degrabă la tine în echipă, decât în cea adversă – dacă produci sau vinzi vin. Să-i descopăr site-ul de prezentare a fost o surpriză plăcută, fiindcă la atâția ani de când vinul românesc a început să devină competitiv, niciodată n-am văzut pe cineva care să furnizeze genul lui de servicii și să se prezinte atât de clar, concis și convingător (și profesionist, până la urmă). Din punctul meu de vedere, prin felul în care s-a reinventat online după ceeea ce părea să fie „ieșirea la pensie”, dă o lecție multor consultanți mai tineri (dar mai bălmăjiți), care nu-s în stare să pună „pe masă” o ofertă atât de clar structurată și fundamentată. Succes, Dan Cornel Săvulescu! Să vinzi mult vin bun!
P.S. Asta nu înseamnă că nu mă enervează Tovarășu’ cu mâncărurile alea pe care le postează la el pe profil 😉

Cezar Ioan

| Fondator @ Vinul.ro

Am fost invitată să scriu/vorbesc deschis despre un mare OM: Tovarăşu’ Săvulescu. L-am cunoscut de pe vremea când era emblema companiei SERVE, adică atunci când spuneai SERVE te gândeai instantaneu la Tovarăşu’ Sãvulescu. Când mi-a fost prezentat, a insistat să-l trec la contactele din telefon cu apelativul tovarăş, lucru care m-a amuzat pe moment, dar pe care l-am ȋnţeles mai târziu, deoarece ȋn timp, mi-am dat seama că aşa este el, adică un adevărat tovarăş: bonom, cu simţul umorului şi un fin cunoscător al firii umane. Această ultimă calitate l-a ajutat foarte mult ȋn experienţa de vânzări, pe care şi-a consolidat-o ȋn ani şi ani de muncă, desfăşuraţi pe piaţa tumultoasă a vinului românesc. Cunoştintele dobândite ȋmpreună cu experienţa de vânzări sunt, ȋn general, nepreţuite şi nu le ȋnveţi din nici o carte, la nici un curs, de la nici un profesor, ci le clădeşti zi de zi din concluziile rezolvării situaţiilor pe care le ȋntălneşti.

Şi cum aceste cunoştinte, trebuie valorizate, iată-l pe acest expert dezvoltându-se pe un alt drum al carierei şi anume cel de consultant de vânzări vin. Ȋi mulţumesc pentru ȋnvăţăturile pe care mi le-a oferit de-a lungul anilor, ȋi urez succes pe noul drum şi de asemenea, ȋi recomand călduros serviciile, la toţi cei care au nevoie de ele.

Dana Pop

| Doctor Inginer tehnolog @ Wine Doctor SRL

Mulți cred că a produce e totul! Personal, cred că a vinde ce produci este esențial! Scriam și în Cartea bucătarului profesionist că orice business în horeca se bazează pe capacitatea unui local de a vinde ceea ce produce, de a asambla o listă de preparate completă și perfect compatibilă cu niște vinuri savuroase…! Tov Săvulescu, Dan Cornel Savulescu – ca să folosesc formularea Agentului 007 -, e Tov de la care numai cine nu vrea nu învață ceva, care e mereu atent la detaliile afacerii și care sare mereu în ajutor! A real friend indeed who is a friend in need! Succes, winemastersolution.ro

Gabriela Berechet

| CEO @ Gabriela Berechet Consulting