Mihaela TYREL de POIX

Prin această scrisoare confirmăm că firma noastră a lucrat cu dl. Dan Cornel Săvulescu – Director Vânzări S.E.R.V.E. – încă din anul 2002.

În perioada martie 2002 – martie 2009 a activat ca Director de Vânzări Regional (Transilvania, Banat, nordul Moldovei și Dobrogea) și a avut ca sediu de operare orașul Cluj. Din aprilie 2009 și până la 30 noiembrie 2016 a activat ca Director Național de Vânzări.

Împreună am dezvoltat afaceri în zonele menționate mai sus.

Relațiile noastre cu dl. Săvulescu au inclus atât pregătirea bugetului, predicții anuale pentru anii respectivi, cât și programe de promovare a vinurilor S.E.R.V.E.

Dl. Săvulescu s-a preocupat bine și de pregătirea regulată a persoanelor (patroni, șefi de restaurante, ospătari, agenți de vânzări etc.) pentru ca acestea să cunoască produsele S.E.R.V.E. vândute în zonele noastre de distribuție/activitate.

A organizat/participat la degustări/prezentări/socializări pentru vinurile noastre atât la sediul firmei din București și Ceptura, cât și în țară, la sediul firmelor distribuitoare/restaurante/obiective turistice/lansări de diverse produse/etc.

În toată această perioadă am construit o relație puternică cu dl. Savulescu și noi putem garanta pentru credibilitatea și integritatea sa.

Îi dorim toate cele bune în activitatea sa viitoare.

Versiunea scanată